Skjema, dokumentmaler og veiledere for gründere, ledere, rådgivere og styret 


Bedre Valg AS
, som eier www.leder1.no, ble opprettet som et resultat av lang tids erfaring med å jobbe med tjenester tilpasset små og mellomstore bedrifter. Nøkkelpersonene hos oss har over 20 års erfaring innen bedriftsledelse, personalhåndtering og styrearbeid

Våre veiledere, maler på avtaler, kontrakter, juridiske dokumenter og verktøy er kvalitetssikret av fagmiljøer innen ledelse, økonomi, styrearbeid, personaljuss og aktører som bistår nyetablerte og gründere. Produktene leveres i henhold til gjeldende reglement, forskrifter, satser og lovverk. 


 

Du når vår kundeservice på telefon 924 99 992 , eller benytt skjemaet under for henvendelser.
Personvern, vilkår og betingelser ⇒ ⇒ ⇒ ⇒ ⇒


Forklaring tilknyttet våre dokumenter, veiledere, guider og verktøy 

Juridisk dokument:
Det foreligger ingen formelle krav til kontrakter. Skrives avtalen på papir med innholdet som skal gjelde, og signaturen til begge parter er med, så er det et gyldig juridisk dokument. Denne type dokumenter henviser vi ofte til lovverk, forskrifter og reglement. 

Avtale og kontrakt: 
En avtale eller kontrakt er et skriftlig eller muntlig enighet mellom to eller flere parter. Dette er gjerne forhold av rettslig karakter.
En avtale blir til ved at en part aksepterer et tilbud som den andre part har framstilt. Det skal være en overensstemmelse mellom “tilbud” og aksept. Avtaleinngåelse skjer ofte etter en prosess med “tilbud” fram og tilbake før enighet oppnås. Her under ligger også andre typer avtaler som intensjonsavtaler, arbeidsavtaler, opsjonsavtaler, agentavtaler osv. 

Veileder:
Er en beskrivelse av en prosess, (prosessveileder) som gjerne er tilknyttet et dokument. Dette kan f.eks være i forbindelse med en oppsigelse av et arbeidsforhold. Veilederen gir deg forløpet i prosessen, og forteller deg hvordan du skal forholde deg til riktig formalia. 

Guide:
 

Er f.eks en beskrivelse av hvordan du kan bli Franchisetaker hvordan du skal utforme et budsjett eller utarbeide en strategi i bedriften. Guiden gir deg rett og slett gangen i hvordan du skal utføre. Guidene er ofte satt som ingress på en del av verktøyene du finner hos oss.

Verktøy: 

Er oftest det som baserer seg på filer utformet i Excel. Som det vi benytter til f,eks budsjettering, skjema for kjøregodtgjørelser, simuleringsverktøy etc.


 

Kjøpsbetingelser, informasjon og personvern

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.leder1.no
Bedre Valg AS – Org.nr. 913 934 849 – Telefon: 92499992 – Epost: ts@bedrevalg.no

Supporttjenesten er tilgjengelig på telefon mand-fred 0900-1600.  Benytt epost etter åpningstid.

Her finner du den informasjonen du trenger for å handle på våre nettsider og vite hvordan alt fungerer med hensyn til bestilling, betaling, registrering, levering etc. På vårt nettsted finner du dokumentmaler, veiledere og verktøy i Wordformat, Excel og PDF. Alle leveranser sendes på oppgitt epostadresse som fil. Dokumentmaler og Excelfiler er tilrettelagt for at du selv kan tilpasse innholdet internt. Veiledere leveres i PDF formater. 

I forbindelse med priser som er oppgitt på nettstedet er det i norske kroner eks. mva. Vi tar forbehold for skrivefeil og prisforandringer i vår nettbutikk.
Det er alltid produktbeskrivelsen som gjelder. Hvis noe er uklart kan du gjerne kontakte oss. 
Betaling av produktene / tjenestene skjer vi Vipps eller Paypal som betalingsmiddel, om ikke annet er avtalt på forhånd. Din bestilling mottar du på epost når ordre er godkjent. En ordre er gyldig når betaling er mottatt.

Ved bestilling av konsulenttjenester som utforming av avtaler, kontraktformular, håndbøker eller annet, så er dette forskuddsbetalt om ikke annet er avtalt.  

Ved feil i produktet, som lovhenvisning, reglement, feil ved linker eller annet, så oppgi dette ved evt. reklamasjon. 

Vi har gjort vårt ytterste for å sikre at opplysninger på hjemmesiden er korrekte og fullstendige.
Vi kan heller ikke gi garanti for nøyaktighet ved henvisninger til eksterne dokumenter, lovverk og reglement.
Vi kan således ikke på noen måte gjøres erstatningsansvarlig for informasjon som finnes i våre skjema.

Ved eventuelle feil vi blir kjent med, korrigeres dette umiddellbart slik at opplysninger blir ajourførte og korrekte.

Tilgang/abonnement av tjenesten kan ikke overdras til andre uten samtykke fra Leder1. 

© Dokumentmaler og veiledere som du finner på Leder1 går under opphavsrett. Ulovlig bruk av dokumentmaler du forøvrig finner på internett, kan medføre erstatningskrav fra eier. Opphavsrett reguleres av åndsverkloven i Norge. 

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen omhandler om hvordan virksomheten samler inn og bruker personopplysninger om deg.

Vi innhenter følgende opplysninger:

Firmanavn, adresse, postnr og sted, fullt navn på bestiller/kontaktperson, telefon og epostadresse. Uten oppgitt gyldig epostadresse kan vi ikke levere produktet. 

Med mindre det ikke er spesifisert i denne erklæringen, har vi ikke ansvar, innsyn og innhold om personopplysninger som legges inn på eksterne nettsteder.
Vi er behandlingsansvarlig av dine personopplysninger. 

Opplysninger om deg kan benyttes til følgende formål:

Bruk av epostadresse til utsending av produkter på fil, samt informasjon tilknyttet ditt kjøp. Du kan når som helst velge å si nei til epostmottak fra oss. 

Du kan be om: 
Innsyn i informasjonen vi har registrert på deg. Om at feil informasjon på deg rettes eller at personinformasjon vi har registrert på deg slettes.

Hvis du retter henvendelser til oss via epost og gjennom våre nettsider, vil relevante opplysninger som navn og epostadresse kunne bli lagret.
Disse slettes etter 1 virkedag om ikke et kundeforhold blir opprettet. 

Ved besøk på vår nettside registreres din IP-adresse. Slik informasjon knyttes ikke direkte til deg som bruker, og benyttes til statistikk som:
Hvor mange besøker nettstedet, besøkvarighet, hvilken nettleser besøk kommer fra, søkeord som benyttes, hvor besøkene kommer fra. Vi opplyser om benyttelse av Cookies på våre nettsider. Dette er lagring fra nettleser fra PC eller mobile enheter.

Vi innhenter ikke opplysninger om alder og behandler ikke opplysninger om barn under 15 år.

Vi har grunnlag for å behandle personopplysninger etter https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2000-04-14-31

For å sikre god og sikker behandling av opplysninger er det dedikerte, godkjente og et begrenset antall personell i virksomheten som forvalter informasjonen du gir ut. Dette håndterer vi med kontrollmekanismer og gode rutiner for personvernopplysninger. Ingen informasjon selges eller på annen måte vil bli utlevert. 

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

Informasjonskapsler

Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Tilbakemeldinger: 

”  Som vanlig god service og hjelp fra Leder1. ”

” Bedriften vår har hatt god nytte av skjemaene deres , og ser fram til videre samarbeid. “

” Daglig leders rapport var nyttig. Fungerer etter behovet vårt ” 

” Takk for hjelpen med malen deres! Nå har vi fått personalhåndbok i bedriften ”

” Nyttig tjeneste for oss, og takk for god bistand “

” Veldig greit å gjøre endringer i Word. Dette var en god løsning for oss ” 

” Kjempefornøyd med arbeidsavtalen for daglig leder “

” Dette var tjenesten jeg trengte som grûnder “

” Det er meget god kvalitet på dokumentene fra dere “

” Leder1 hjalp meg å utforme en konkurranseklausul. Den fungerte meget bra “

” Endelig fikk vi på plass GDPR. Tusen takk for hjelpen og dokumentene “